Ännu en stressad dag........

.....med ett konstant ringande om missade tömningar och fakturor. Hade viss hjälp delar av dagen, men tidningen (SLA) förblev oläst där på nätet. Fem minuter brukar det ta att ögna igenom om det "hänt något", men inte ens såpass hanns med. Fem i fyra slutförde jag bläddrandet och hann dessutom beställa Thai-mat att hämta efter fyra.
Inte ens under lunchen gjorde jag något annat än kastade i mig maten, för att sen åter försöka rensa rent på mailen medan jag var urkopplad från telefonväxeln.
Nu är det iallafall fredag och vi har ätit take-away, druckit vin och maken landade i sängen efter att ha målat ytterligare en etapp i köket under dagen. Han somnade. Lägger jag mig händer garanterat samma sak, därför intalar jag mig att jag är "pigg" och väntar på teveunderhållning.
En stor vitrinskänk väntar på urplockning för flyttning, för slutmålningen. Men idag får det vara bra med arbete.
Vi får se hur landet ligger imorron, då maken skulle på fotboll under förmiddagen.
Ska åka och gratulera bonusdottern också, har ju hunnit gå två veckor sen hon och jag firade födelsedag.
Hon håller förresten också på med "byggprojekt" i grå färg. Tvättstugan hos dem ska få en ansiktslyftning till "spa-status" har hon tänkt sig........iallafall för en person.
Men nu firar vi helg och få saker slår känslan av att låsa in jobb-datorn klockan fyra på fredag för att njuta ledigt. Visst det är snart måndag igen, men känslan........
Nästa vecka har chefen semester, medan vi tragglar vidare. Dock hänger moroten där, nästan nåbar nu: Bara drygt två veckor kvar till den egna ledigheten.
Skål på Er..
Ännu en pizza från Handlar'ns restaurang "Bell Pepper" igår till kvällsmat: Palle Special hette den.
 
"Evakuerad matplats" till makens datarum, med min snögubbe-samling och morfars slöjdalster i bakgrunden. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0