Larm på rad.......

........har vi lyckats åstadkomma de senaste två dagarna.
Igår stod jag och stekte "klasssikern" bacon, så de blev knapriga. Då gick brandvarnaren igång och den är ju kopplad till larmoperatör numera, så det dröjde inte en halv minut förrän de ringde därifrån.
Fick uppge vår kod och förklara vad jag höll på med. Då berättade maken att han också, lite tidigare på dagen hade gjort samma sak med likadan påföljd.
I morse då jag kommit till jobbet ringde de igen och sa att nu var det ett "åverkans-larm" som gått. Då förstod jag att han hade börjat målningen av köksväggen, vilket jag förklarade. Det är ju bra att det fungerar i alla fall, vilket vi nu har testat ordentligt, eller hur man nu ska se på saken.....
Annars har det väl lugnat ner sig en aning på kontoret. Så pass att man hinner andas mellan samtalen i alla fall och full bemanning är på plats.
Kanske finns ett ljus i tunneln också på fakturafronten, även om man inte tror det då det ringer som mest.....
En rättelse är väl också på plats, då det inte var Findus utan Dafgård som "bjöd" på lunchen (Flygande Jacob...)
Efter dagens slit blir det direkt till fotvård för min del, sen hem och inspektera hur dekorationen av väggarna fortskrider.
Jodå det var skönt med fotvård och hemma fortskrider målningen, medan röran tilltar. 
När jag kom hem fick jag höra att det inte bara är vi som "testar" larmet, grannen hade också "olycksprovat" några gånger enligt maken.
Det får bli pizza att dela på till kvällsmat, ska strax åka och hämta. Sen blir det fryst låda även imorron för min del och blir det Findus-variant.
Snart tevestund med halv pizza alltså och imorron är det??.......FREDAG!
 
 
Visst är det skönt när allting är iordning.......men röran tilltar.....
 
....dock är nästa vägg också klar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0