Måndag och snö.......

.....på marken, när man tittade ut efter att ha klivit ur sängen. Vaknade väldigt tidigt denna morron också och hade problem att somna om. Kan det vara ett tecken på stress kanske?
Har startat dagen med en "massa missar" meddelade med mail. Nej det var inte så fruktansvärt många som det först såg ut, men några var det i alla fall.
Chefen är tillbaka på kontoret men har en del ute på fältet också att ta hand om. Så nu till lunch blev jag åter ensam, inte ens kontorshunden är kvar. Hon behövdes som vakthund vid uppdraget han skulle på.
Skämt åsido, för till det duger hon nog inget vidare ändå, är alldeles för snäll. Konsekvensen blev då också, att ingen matlåda blev "fördiskad" idag, men "frukost" hann hon få.
Fortsatt mulet väder hela dagen, men snön har nog hunnit försvinna helt igen.....
Sen var det det där med tekniken, nu ska det ändras i den digitala tidningen som vi prenumererar på och det vill sig inte riktigt, att få igång så även jag kan läsa med nya inloggningen. Får ta en vända till med den som står för prenumerationen när jag kommer hem, för han gjorde nog inte färdigt, enligt supporten.
Tog en liten mini-promenad med stavar när jag kom hem, måste försöka röra mig lite trots att varje steg gör ont.
Det går lite bättre med stavar och då går man ju också lite fortare automatiskt. 
Får hålla den kvarten varje gång jag kliver ur bilen ett tag nu, så får vi se om den kan ökas undan för undan.....
Hittade spagettirätt i frysen 2 portioner, hälften får åka med till jobbet och hälften stanna hemma hos den äkta hälften imorron.
Nu blir det nog inspelad film från igår: "Hotell Marigold 2", sen lite hus på engelska landsbygden och en annan del av Köping, samt nyheter. Sen är jag nog mogen för sängen.....om inte förr.
 
Får bli påskliljor i motljus idag...och jodå jag har såna inomhus också (kan man aldrig få för mycket av)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0