Planen för dagen.......

....är hoppas på att Tre får igång servern till företagets växel så vi/jag kan arbeta. Är helt avskuren från omvärlden när inte sån teknik fungerar. Dock har jag min egen mobil att använda i nödläge, men inte annars..... 
På lunchen besöka ortopedspecialist-doktor för utlåtande om dåliga tantknän, avsluta arbetsdagen, åka till stora staden och shoppa lite, sen symöte (utan att sy numera).
Ja det är kul att sitta och titta på hur högen med arbete växer, (not) eftersom jag inte kan använda telefonen blir inget gjort av allt som väntar på åtgärd. Ty allt som ligger är baserat på kontakt med kunder via telefon.
Inget handarbete finns heller med som jag kan nyttja som tidsfördriv, man kan bli tokig för mindre.
Strax före halv ett var telefonen igång, då kom nästa "katstrof" bilarna som tankar gas fick inget för det var driftsstopp på anläggningen (till efter 15.00 visade det sig sen). Extrabilen är trasig som "grädde på moset" och doktorn skickade mig på knäröntgen (innan han gör något) samt ordinerade en blodtryckskontroll direkt.
Den mynnade ut i för höga värden, så tillbaka om en vecka för ny kontroll.......
Ja är det inte det ena, eller andra så är det det tredje. Kom iallafall iväg till staden, men hittade inte det jag tänkt köpa (kjolar hade de inte fått in än för säsongen) så då fick det bli lite annat jag sprang på.
Alltid behöver man något, eller?
Symötet var en god middag med kaffe och kladdkaka som efterrätt och nu har jag återvänt till en väntande säng.
Hemma fanns även de nyrekvirerade skorna i den vackra färgen helsvart, blir nog bra.
Även ett godkännande brev från Överförmyndaren angående god man-redovisningen.
Imorron blir det "nya tag" med allt som kan strula, ja vad mer finns det för varianter tro. Kanske bäst att inte sticka ut hakan för långt.........
 
Postnords leverans och dagens andra inköp: tre linnen och en tröja.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0