Röran tilltar.........

........ytterligare i köket och nu sprids det vidare till angränsande rum än mer.
Hur mycket får det plats i en skänk egentligen? Men först var det dags att bestämma vilka glas som nu var flyttningsmogna i mitt glas/drink-skåp. Det blev en hel del som får "stå till sig och vila lite" i en låda över påsk, ifall barnen vill ärva några. Annars ska de väck nu, har jag lyckats ta beslut om.
Utrymme frigjort för bl.a. fina kaffe-servisen (bara använd till jul egentligen). Den är nu flyttad ur skänken, men mycket annat kvarstår. Ytterligare avvecklingsbeslut på porslins-/glasfronten återstår och färdigmålningen av köksväggarna, sen kanske det kan bli lite ordning på "torpet" igen.
Men nu ska det firas födelsedag i Hörnebo om en stund, så in i duschen......
Åter i röran röjde jag klart i skänken efter att ha "laddat kylskåpet" med de två kassar mat jag inhandlade på hemvägen.
Inga fick fixa middagen och nu svär det ibland från köket......
Maken tar det sista sölandet med färg, innan vi kan börja återskapa "lugnet", med möbler och andra evakuerade inredningsdetaljer på vanlig plats igen. 
Kuriosa i sammanhanget: Bonusdotterns tvättstuga hade identisk färg på golvet, med den vi nu har på köks-väggarna. På sina väggar hade hon dock våttapet (också i grått). Vi har alltså bra smak båda två.
Nu väntar vi (läs jag) på "Mellon", för min födelsedagspresent bestod av massa ostar, kex och vin. Perfekt tilltugg framåt åtta. Först tar vi dock en fika och i frysen fanns en Schwartzwald-tårta, som fick äran att ackompanjera vårt eftermiddagskaffe.....såhär vid sex-tiden.
Imorron får solen avslöja om det måste bättras på med färg någonstans, annars är det dags att återställa möbler (med innehåll) och väggdekorationer. Ska bli spännande att se färdigt resultat, äntligen efter ca två års planer.
Inte mycket relax men.......
 
Hur mycket har jag egentligen lyckats "trycka in" i denna möbel?? undrade jag idag......
 
"Herr & fru And x 2 på besök och "ställer en fråga": Har du nå't idag, eller?
 
Paketen klara för avfärd till Hörnebo.....
 
Något okonventionell möblering....med bl.a. köksgardiner i vardagsrummet.
 
Ingas meny idag: lövbiff med tillbehör......
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0