Tagga ner......

.... kanske man kan göra, eftersom inte någon ringt från Vårdcentralen angående EKG i alla fall. Men funderar gör man ju onekligen och oroar sig för blodtrycksmätningen på måndag.
Tidigt även idag var det alltså och smörgåsar att hämta på ICA strax efter sju, till dagens möte.
Kom på vid fem i natt att jag inte lagt fram alla papper till samtliga bilar och undrade när jag kunde ringa till chaufförerna.
Väntade till 06.20, då var de redan halvvägs till Skövde men hade själva hittat det mesta av "vad de saknade".
Ja om jag tycker jag får gå upp tidigt, vad ska man då säga om dom.
Totaldedikerade till sina jobb.
Lunchtimman bara försvann och nu är det två timmar kvar av arbetsdagen, få se vad de har "bunkrat upp" i Borås åt mig att börja med.
Inte så mycket, men delvis komplicerat detektivarbete bjöds det på. Jodå det är ganska mycket sådant, när adresser i registret "vi fått ärva", inte är fullständiga, uppdaterade eller korrekta på alla torp och stugor. Hur mycket bebyggelse finns det på och runt Kinnekulle, undrar jag (med rätta) ibland........och hur hittar folk dit!
Försökte i morse ta några kort i Gallerian, där det finns mycket fint i små skyltmontrar, men se då ville inte kameran vara med. Byt batteri var det sura meddelandet, från tingesten. (Ligger på laddning nu.)
Blåser som attan, men stavarna och jag var ute och travade ungefär en kilometer. Det är vad knät "går med på" innan det protesterar ännu mer.....
Nu har Inga öppnat en påse potatisgratäng, tärnat ner kycklingkassler i den, toppat med cheddarost och svartpeppar. Nu får ugnen göra resten.
Det får duga till lunchboxen (och maken) imorron, samt räcka till ett smakprov ikväll.
......och klockan är bara kvart över fem.
 
Blev ingen bild idag, så lägger upp ett foto från Frankrikesemestern förra våren.....på display i ett skyltfönster.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0