Är det någon idé.....

.....att åka till Apoteket idag och fråga efter nytt recept tro?
Får försöka i alla fall och finns inte det kan jag ju alltid köpa några trevliga nya tandborstar, för det behövs också har jag konstaterat.
Vissa livsmedel var dags att fylla på dessutom, så lunchen ska väl inte vara några problem utan att jag kan fylla med uppgifter, så den tar slut.
Äta matlåda tar inte så förfärligt lång tid och idag är det prinskorvar med stuvad blomkål på menyn.  Att jag stekte prinskorv igår kväll vet även Sektor Alarm, då brandvarnaren gick på i vanlig ordning.......
Vädret är grått och trist, men inget regn.....än.
Nä inte fanns det nå't nytt recept inte.......fyllde på det andra iallafall och fyra nya fina tandborstar i vackra färger hittade jag. Har varit en hyfsat lugn dag på jobbet, körde bara ihop sig en aning när jag skulle gå hem....
Köksfläkten åkte på en diskning men föga hjälper antagligen det, för inte var den ens bråkdelen av så smutsig, som den gamla kunde bli (innan man kom ihåg att ta tag i rengöringen förr).
Maken ska på fotboll "in the freezing weather", medan jag istället får ett nytt försök att hålla mig vaken till "Mello" delfinal 2 (eller Tre kronor och hockeyn).
Imorron är det fredag och då blir det "after work" med gamla tjejkompisar........ med bil, men trevligt ändå hoppas vi på.
 
Mellanmål till ljugandet.......
 
....och i det gamla plommonträdet, finns det visst fortfarande lite liv.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0