Blodtrycket var iallafall bra.......

.......men röntgenbilderna på knäna var fortfarande "obehandlade" och då de togs var deras kondition "mycket bättre". Sjuksköterskan skulle dock sätta lite fart på doktorn till måndag, så får vi se vad som händer.
Mycket att ta hand om även idag, på jobbet, men framåt lunchtid lugnade det ner sig något, så att högarna kunde ägnas lite uppmärksamhet.
Ambitionen är att idag kunna gå härifrån utan väntande högar till måndag morron, men ingen vet hur det kommer att bli de sista timmarna innan helgen.
Maken skulle komma förbi påväg hem från sta'n bestämde vi och mat på Kathie Thai är tänkt innan han fortsätter till nån fotbollsmatch i gärdsgårdsserien........
Jodå maken kom hit, inte hann jag få undan riktigt allt, men det mesta och då var det dags att ta helg. Dock hade thai-en ändrat lite och inte startat buffén. Från 17.30 var det nu, men vi beställde vår vanliga måltid och tog hem istället, för fotbollsmatchen...... den hade varit igår.
Ja vad man kan gå miste om, när man inte har full koll på läget. Men dom vann iallafall, sa han.
Satte oss på verandan, men blev inte så långvariga (precis som portionen mat!). Det är över 40 grader där nu och betydligt behagligare att sitta vid köksbordet i skuggan, med dörren öppen och lyssna till alla måsars skrik.....
Detta som kontrast till de -2 graderna som termometern visade i morse, med skrapa bilrutor som följd.
Teve snart och en kopp kaffe, vila onda knän i högläge så mycket det går, så får vi se om det hjälper...något.
 
Hugg in bara.........
 
Maken har börjat använda halsband........ (från Hörcentralen)
 
Min efterrätt: honungsrostade jordnötter.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0