Det var många.....

....som gick med på stadsvandringen, i väldigt fint väder. Vi var nog runt fyrtiotalet personer och allra yngst var kulturvännens dotter i kärran. Vi passerade morfars verkstad (byggd på trettiotalet) och även jag blev ombedd att säga några ord i den bärbara mikrofonen, till sällskapet.
Sen var det bara att åka till affären och hämta upp de beställda räkmackorna till jobbet, för att rigga kylskåpet till fredagsmorronen.
Nu är även fredagen till ända och den bästa stunden på hela veckan har infunnit sig. När klockan slår fyra och växeln stänger för veckan.
Nu får jag ta med min räkmacka hem som fredagsmys, för den har jag sparat på.
Väl hemma bestämde vi att dela på en pizza och sen även dela räkmackan till kaffet framåt kvällen. En bra plan tycker jag och vinflaskan som var öppnad, tog slut redan till pizzan. Men det finns fler........
Fåglarna kvittrar, det är ca 24 grader varmt...utan sol. Men så länge det inte regnar, vad gör det.
Har precis bokat hotell i Karlstad på nationaldagen (på tillbakavägen från dopet i Ängelsberg). Vi ska gå på Lars Lerin-muséet och äta något gott, istället för att fira imorron (39 år som gifta, ganska imponerande....)
Jag har sommarsemester HELA vecka 23, så sen följer några lata sovmorgonsdagar. Men därefter blir det bara kanske någon dag till under sommarmånaderna, för resten tar jag i höst.
Nu en svår fråga? Kaffe.....eller mera vin? Svar: Blev först flädersaft, sen kaffe.
 
Då startar vi vandringen, vid Blockings.....
 
....fortsätter till morfars verkstad....numera Blåbandsgården.....
 
......och avslutar på andra sidan kvarteret.
 
Räkmackorna på plats i kylen......
 
....avskeds"skylten" mitt på bordet, klart för fredag.
 
Så var vi framme vid kvällens pizza.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0