Gott om tid.......

.....hade vi innan flyget gick, men incheckningskön var lite tråkigt seg bara. 
Vi fick en extra tag på våra väskor, att det var kort tid för omlastning till vårt anslutningsflyg i Bryssel. Bra tänkte jag men......
Det var lite lastningsstrul vid planet som vi kunde "roa oss" med att titta på i väntan på boarding. Rullbandet ville inte gå igång och då tog det extra tid att byta till ett annat, vilket påverkade att vi vart lite sena iväg.
Väl framme över Bryssel, blev det så ett "ärevarv" innan vi fick landa eftersom vår landningsgate var upptagen sa dom.
Visserligen väntade Göteborgsplanet på oss, då vi alla arton kom småspringande till gaten och vi var sist in på planet. Men vårt bagage hann inte med......
Kul att anmäla "lost luggage" klockan elva på kvällen (ca 20 personer i kö), med dryga två timmars bilkörning framför sig att avverka. 
Efter att ha "tankat" med en korv och dricka hos Pressbyrån, påbörjade jag hemresan som avslutades vid halv två med minus två grader på termometern.
Den egna sängen var väldigt trevlig att återknyta bekantskapen med och efter brunch idag klockan elva, kan konstateras att det har blivit betydligt varmare.
Nu väntar jag med spänning på väskans ankomst.........och klockan sju ikväll kom den också hem, efter sitt alldeles egna äventyr.
 
Färden mot Linate flygplats påbörjad.......
 
......och strax var vi redan där.
 
Lastbands-strul......
 
Brunch......
 
Middag, kvällsmat och åter kvällsmat dag två.......
 
Välkommen hem, väskan.....
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0