Inget intressant.......

....att rapportera, bara vanlig vardagslunk mitt i veckan.
Kanske är en utmaning i sig att skriva något sådant, men för tillfället är det sant. Inget intressant händer och ännu inga "katastrofer" idag.
Telefonen har varit hyfsat snäll den också (så långt) men man vet ju aldrig......
Mulet väder och ganska kallt, men med visst hopp om lite sol framöver kanske.
 Nu är det lunch och jag ska äta Knorrs currysoppa, sen är jag lovad att få ha "expertisen" från huvudkontoret för mig själv hela eftermiddagen, enligt chefen som lagt beslag på vederbörande tills nu.
Det finns lite högar att ta tag i, inget som brådskar men det ska göras.......
och sen behöver jag försöka lära mig något mer av det nya kanske, nu när det lugnat ner sig något på telefonfronten. Vi får dock se om det fastnat nå't...........
Mellon igår förresten, den somnade jag bra till när väl omröstningen tog sin början, men nätet har uppdaterat mig på resultatet....
Sen kom det då ett brev angående knäröntgenresultatet (efter att jag skickat en påminnelse via sköterska i fredags), men inget om vad som händer nu.....inget om när eller vad utan bara om jag inte blir bättre bla, bla, bla.
Blev ilsk och ringde, fick en återbudstid på tisdag och fick påminna igen, om att jag behövde ett nytt recept också för det fanns fortfarande inget utskrivet.
Ska försöka lugna ner mig med lite kaffe nu.......... och har en tablett kvar av "önskad" sort, till imorron iallafall. 
 
Bara en solnedgång från igår som illustration.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0