Måndagsmorronen......

.....startade med att två stycken bussar bara körde ut från hållplatsen vid stora vägen samtidigt, precis när jag passerade. Visserligen blinkade de, men jag var ju redan halvvägs förbi dom!
Som tur var fanns ingen mötande trafik, så jag kunde lägga mig på omkörning direkt.
Lite värre hade den bakom mig liggande långtradaren med släp, som bromsade för glatta livet, samtidigt som han ljus-tutade intensivt på bussarna. Han var också tvungen att gå på omkörning, strax före uppförsbacken.
Nu hände inga missöden, men hade det varit mötande trafik hade det inte varit roligt, om vi säger så.......
Annars ingen frost, ingen snö, inget regn(än) och 11 grader "varmt", det tar sig.......
Full fart på verksamheten är det också, så jag ska nog kunna hålla mig vaken hela arbetsdagen (hahaa) trots att jag är ensam på kontoret.
En och annan solglimt skymtar förbi ibland och kallt är det inte, för ovanlighetens skull. Har varit och handlat lite mat på lunchen och nu återstår bara två timmar av denna arbetsdag....(men det kommer ju snabbt en ny imorron)!
Väl hemma får jag nu se till att Inga steker fläsk till matlådan och delar bruna böne-"korven" rättvist mellan mig och maken inför morgondagen. Själv får jag ta symaskinen i anspråk och sy alla sömmar på de sex "beställda" tygstyckena, som nu är nålade allihop. Undrar vilket humör den maskinen har vaknat på?
Det visar sig om en stund och om den orkar med 15 meters söm utan att jävlas. Jag har mina tvivel......
 
Spegelblank.....night-style.
 
Och stickprojektet tar form......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0