Nästa besök.....

.....hos knädoktorn, blir idag på lunchen. Då får han förklara vad han menade i de brev han skickade med resultatet från röntgen och svara på om cortisonspruta kan vara aktuellt.
Nej det var det inte, hade bara effekt om det fanns vatten i knä't. Inte heller sjukgymnastik var någon idé att rekommendera, som det kunde bli bättre av. Så han skulle skicka en remiss till ortopeden i Skövde och förorda operation. "En simpel sådan" enligt honom, som höjer livskvalitén (lovade han).
Vågar man lita på det......men han är ju tysk specialist och i Skövde blir det väl en "second opinion" och de var bra på just detta därinne menade han....på halvtyska.
"Ach so..." svarade jag och nu är det alltså bara att vänta igen.
På hemvägen blir det second hand (som vanligt en tisdag). Idag kom jag därifrån med en glasskål och några "juice"-glas, samt en kylskåpsmagnet formad som delfin.
Nu koka potatis bara, för Inga har gjort kålpuddingsås så matlådan nästan klar för imorgon också. Maken ska på fotboll, hemmamatch idag. Kanske det blir några få kvarvarande plantors tur att få "fötterna" i nån kruka därute, innan regnet kommer. För det ser ut att vara "tunga skyar"........
Fortsatt stickning på projektet följer säkerligen därefter, med en god kopp Gevalia (för det har vi, bara att värma på....)
Visst ja, hade ju två tygskynken kvar att fålla med symaskinen, den klarade fyra igår utan att krångla.....bara en sån sak. Det var bara jag som tröttnade och sparade lite......
 
Maken fixade grönsakslandet i söndags, nu måste jag bara köpa frön till grödan....
 
....jorden "som blev över" fick ny plats istället för plattor som vi(maken) tagit bort.
 
Men en ny fikonplanta är på plats, nu hoppas vi på skörd...... (den gamla dog utan att dela med sig nån frukt)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0