Onsdag i regnets tecken.......

........så började iallafall dagen. "Syttende maj" och alla norrmän firar nationaldag. Själv har jag försökt att ta till mig en del nya finesser i datasystemet, med handledning av expertis från huvudkontoret.
Den nya generationen får försöka lära den gamla. Går väl sådär blandat, ganska bra faktiskt just när vi håller på men sen ska det ju kommas ihåg tills imorron också. 
Ja det får ta sin tid och lite i taget (annars går jag i pension). Känns rätt bra att ha valmöjligheter.......
Efter fyra var det "gasen i botten" in till sta'n, för att träffa silversmeden som skulle leverera kompisens halskedja. Vi åkte halva vägen var, hon från Skara och jag från Tibro. Men det var tät trafik och köer lite varstans, så det tog en kvart längre att nå slutdestinationen, än normalt.
Där på Elins Esplanad finns det även en och annan affär som man kan slinka in i då man ändå gjort sig omaket att åka så långt.
Titta är ju gratis, men det brukar sällan stanna vid det, så inte heller idag. Men köpen var förståndiga, användbara och inte så dyra (om Ni frågar mig). Två lagom kassar frå två olika butiker, men sen fick det vara nog.
Hemma igen och har kokat ägg, lagt några räkor på mackan, till det dricks kaffe.
Känns som en bra plan........och sen kolla lottot!
 
Inte så många....men goda hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0