Så grönsaksland och slänga krukor......

.......är planen för söndagen. Köpte en del fröer hos handelsträdgården och konstaterade sen att det är väldigt rörigt och mycket skräp vid min planteringsbänk, så ett "röjande" där vore på sin plats.
Sagt och numera gjort: Städat området vid planteringsbänken och en hel sopsäck full av plastkrukor att slänga blev resultatet. Då har jag ändå en ansenlig mängd kvar att plantera skott i.
"Glashuset" nästa, grovstädning där också. Spår efter ett vinterhärbärge för små möss hittade jag i den ena kartongen loppissaker. Genomgång, rensning och sen fanns iallafall en stor plastbärkasse (typ IKEAsize) att förflytta ner till loppisen, så de får sälja till förmån för välgörenhet.
Grönsakslandet är fullt av fröer, bara att vänta på skörd alltså och krukorna lite varstans har fått krasse-frön nedstoppade. All gröda både ute och inne har sen fått rikligt med vatten. En halvdag i trädgården går fort och nu fixar Inga fisk till middag.
Om en timma startar sista Premier League-matchen för den här säsongen. Då får jag hålla tummarna för att Liverpool klarar topp fyra som slutresultat. Då blir det Champions League-spel nästa säsong också. Ännu mer matcher att se fram emot.....
"You never walk alone"..........
 
Lite grillat till kvällsmat på bröllopsdagen.......
 
Ska bara hämta kaffet.......frukost.
 
Lite bättre ordning och en massa plastkrukor mindre.......
 
Altanhörnans dekor klar.......
 
Fint främmande vid fågel"bordet"........jag fyllde på lite solrosfrön, så kanske de kommer fler gånger.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0