Sol, helg och AW.......

.....har jag framför mig. Solen sken redan tidigt i morse och temperaturen stiger till en mer angenäm nivå ju längre dagen lider.
Det uppskattas, så också att arbetsdagen tickar på mot helgvila och "After work" (om några timmar) att inleda ledigheten med.
Sen är det väldigt trevligt att titta ut på en blå himmel och solsken, även om man inte just för tillfället har möjlighet att gå ut i friska luften. Men den som väntar på nå't gott.........
Apropå det...så blev det bara potatissallad med skinka till lunch, i väntan kvällens menu (vad det nu kan tänkas finnas). Kontorshunden var dock lite mer tveksam över mitt val, som även påverkade henne. Blev inte så mycket kvar att slicka i sig, så hon tittade flera gånger frågande: "Är du riktigt säker på, att det inte fanns mer"....
Så tog då veckan slut och det var dags att dra in till Skövde. Mycket trafik var det och flera cirkusfordon hade bestämt att just då skulle de åka "karavan" i femtio kilometer och dämpa farten för samtliga.......hela vägen!
Nu hade inte JAG bråttom, men flera andra tog mindre bra omkörningsbeslut.
Nu hände inget missöde och själv var jag i mycket god tid på plats vid mötesplatsen. De andra kom efter en stund och sen blev det grillbuffé och tjatande i några timmar, innan jag nu har landat hemma i fåtöljen med kaffe och "Let's dance".
Alltmedan solen är påväg till natt-vila.........
 
Det var inte bara jag som var uppe tidigt......
 
Mötesplatsen för AW.......
 
....med kyrka och park som närmaste granne.
 
Helt ok, om än ingen riktig höjdare.......
 
Här är de andra....som tog varsitt glas vitt till. Jag körde mineralvatten och en créme brülé efter istället.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0