Söndagsvisit.......

.....har vi varit på idag hos våra kulturvänner, förmiddagsfika i deras "nya" lägenhet. De flyttade dit redan i november, men har varit så mycket både för oss och dom sen dess. Nu blev det iallafall av, efter att maken träffat maken på fotbollsdagen igår (deras son spelar i Fagersanna).
Jag fick "order" om att ta kontakt med frun och styra upp ett möte via sms. Föreslog idag alltså, så det inte gick ytterligare en massa tid och risk för att det ånyo rann ut i sanden. 
De hade fått en stor lägenhet som tidigare hade varit två stycken, men byggdes om till förra hyresgästen som visst hade varit 16 personer....... Mera lagom för de sex som nu bor där.
Vi fick träffa dottern igen också, hon som bara var två veckor sist vi sågs i augusti. Ett litet charmtroll, som så många andra bäbisar såklart.
Det gick några timmar innan vi bröt upp igen och eventuellt ska vi gå med på stadsvandringen i Tibro på torsdag tillsammans. Om det är bra väder sa vi. Den guidade vandringen går i morfars&mormors gamla trakter, vilket jag tycker kan vara kul. Sen skulle det även följa med en arabisk tolk......
Som sagt hem igen och fixa middag, bara värma faktiskt då Inga gjorde grovgörat igår. Därefter följde bortamatch för Liverpool, som laddade ur rejält och vann med 4-0. 
Nu är det Tottenham, deras sista hemmamatch på "gamla" White Hart Lane där vi var i januari. Ombyggnad var redan påbörjad då vi var där, men nu ska den förmodligen avslutas.......
Fick meddelande från dottern om att de ville ha en del "skynken" sydda....om det kunde gå för sig. Vi får se hur mycket jag hinner innan den 25:e då vi ska dit.
För övrigt är ett av stickprojekten påbörjat, sen igår kväll då det var nå't konstigt i musikväg som vann Eurovision Song Contest. Själv hade jag föredragit att Kroatien eller Belgien vunnit "skiten"..... 
 
Gårdagskvällens räkpaj, inte vacker...men god.
 
Hej....vilka är Ni då?
 
Här är jag med mamma och pappa.......
 
......och mina leksaker.
 
Söndagens middag.....tack för maten Inga.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0