Stadsvandring........

.....i Tibro står på min agenda idag framåt kvällen. Visserligen blev inte Tibro årets stadskärna, den utmärkelsen gick till Västervik, men vi var i alla fall i final.
Min f.d. handledare (och kollega från Inredia/muséet) ska hålla i vandringen och det ser ut att bli perfekt väder.
Nu får jag bara höra med kulturvännerna om de vill följa med...och maken när jag mellanlandar därhemma efter jobbet.
Jobbet ja, började med en telefonutskällning som innehöll personangrepp. Kunden tog i från tårna och anklagade mig för: kontraktsbrott, för att ljuga och inkompetens i största allmänhet. Nu ville han prata med direktören minnsann.......
När jag fick en syl i vädret, sa jag att vi får undersöka vad den missade soptunne-tömningen beror på, så får jag återkomma. "Du ringer mig om en halvtimma", så la' han på.
Berörd chaufför trodde han varit där, men det fanns en tunna till lite längre bort också (kom vi fram till). En kollega ("ganska" i närheten idag), tog på sig att fixa problemet omgående och även han fick en uppdatering av kunden, på hur viktig han ansåg sig vara, hur var det bara möjligt att missa hans tunna.......
Så torsdagen har börjat ganska bryskt kan man säga, men förmiddagssträckan fram till lunch är avverkad och nu blir det gourmetportion från frysen.
Vädret är på topp, om än lite blåsigt, men väldigt varmt ändå. Så nu ska det väl vara slut på vindruteskrapandet för denna säsong.
 
Fiskeförsök på en något disig sjö igår kväll, undrar om det nappade.......
 
....men de gav ganska snart upp och drog vidare.
 
Maken har tydligen haft trädgårdsdag idag, i värmen. En del suckande var det.......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0