Uppladdning inför......

......kortvecka på jobbet, ägnade jag mig åt igår eftermiddag. Man kanske kan säga att jag firade Liverpools fjärdeplats med lite fysisk aktivitet, innan VM-finalen i ishockey startade.
Där fanns någon timma att "slå ihjäl", så därför öppnade jag dörren till vårt lilla skjul och påbörjade en grovstädning.
Ganska snart fick jag sällskap av maken, som ändå skulle till återvinningen med annan bråte jag städat undan på altanen och då tyckte han väl att det kunde få följa med lite från skjulet också.
Där låg en massa bräder som behövde kapas till bilvänlig längd bland annat. Så vi fick med gemensamma krafter ihop lite mer "skit" att transportera bort.
Nu är det "bara" stora förrådet kvar........
Sen blev det åter teve-häng, med "Barnmorskorna i East End" som uppladdning till hockeyn. Den höll ju sen på tills det var alldeles för sent att gå till sängs (igen), men var bara tvungen att se hur det gick.
Ska erkänna att jag nog trodde det skulle bli förlust för Sverige, men det var ju kul att ha fel (för en gångs skull).
Rivstart på dagens arbete, med en massa sitta i telefon om allt möjligt och chefsmöte i rummet bredvid hela förmiddagen. Men tiden går fort i alla fall.
Bara tre arbetsdagar, sen helg och därpå en semesterdag innan helgen åter är här. Känns ganska bra.......
Ska ta omvägen om Skövde i eftermiddag innan hemfärden, för mini-shopping.
Sen börja packa lite för barnvaktaruppdraget .......och maken drog på fotboll.
 
Solen gick ner igår också..........
 
Full aktivitet, tre brandbilar vid vårdcentralen/kommunkontoret nu ikväll. Men de var borta då jag handlat klart maten, så gissar på falsklarm.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0