Vart tog helgen vägen......

.....den började ju alldeles nyss och jag känner mig inte färdig med den än.
Igår var det helt ljuvligt väder och jag fixade lite i trädgården. Idag är det mulet, men har rivit runt i rabatten vid husväggen mot grannen, i väntan på att frukostfrallorna skulle bli klara i ugnen. Fuskvarianten från ICA kan tilläggas i ärlighetens namn.
Det verkar som om alla plantor har klarat vintern: två vindruvor, en kaprifol, en björnbär och en klematis. Måste nu ganska skyndsamt fixa en ny "klätterställning" till kaprifolen, för den är redan oregerlig och den gamla spaljén "is no more".
Sen behöver det handlas och idag får allt maken masa sig med och bära, så knäna får vila så mycket som möjligt då de känns aningen bättre (peppar, peppar....).
Och klockan hon går, så blir det när man sover för länge, men det var nog nödvändigt antar jag för att komma ikapp från resan. "Nattsudd" hänger i länge på gamla tanter tydligen.
Omfattande mat-shopping med bär- och packhjälp avklarad. Söndagsstek serverad i halvleken Liverpool-Southampton. Går sådär....hemmalaget har missat en straff, så fortfarande 0 - 0, men tjugo minuter kvar.....Kom igen!
Regnar en del ute, vi får se om det kan bli nå't mer rivande i trädgården.
 
Solen gick ner efter en fin dag igår........
 
Tulpanerna blommar vid Gäre-infarten.....
 
Fint träd i blomning i Fagersanna.
 
Mina Italien-souvenirer uppackade och ställda på plats.
 
Söndags-middagen är serverad, varsågod.......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0