Kom jag ihåg.......

......att åka gamla vägen utmed sjön även till jobbet imorse? Nej inte då........
Det är nämligen så att de äntligen har börjat bygga en vänstersvängsfil vid infarten till Fagersanna nu och då är det trafikljus förbi där. Tog dock inte så särskilt mycket längre tid så ingen skada skedd, nytt försök att komma ihåg imorron.
Inte lika snabbt avklarad kö igår påväg in till Skövde. Där var det mätning inför mer vägarbete framöver och jättelång kö med flaggvakt. Tog minst en kvart att ta sig sista kilometern in till sta'n, så på hemvägen åkte jag "bakvägen" via Fjället och Igelstorp. Det är ganska liten, smal väg men tar inte längre tid egentligen om man redan är ute i den delen av sta'n.
Passade på att titta till Cassels 50% på reapriset, medan maken var på postpensionärslunch i Hjo. Hittade två tröjor, en kofta till mig och en tenniströja till maken för en sexhundring. Därefter köpte jag en parfym också, den var det INTE extrapris på....... 
Var även nere på vår lokala loppis på onsdagskvällen, med några småfynd som resultat.
Jobbtorsdagen gick ganska fort, då den mesta tiden gick åt till att sitta bredvid och titta på när nyaste kollegan övar upp rutinerna. Vi byttes om lite då och då.....för att ingen skulle somna.
Då jag sen anlände hem hade maken börjat testa göra äppelmos. Mycket äpplen finns det, men kvalitén var dock dålig vittnade han om.
 
Gjorde lite "småtjafs" till tröjan och byxorna framför teven till kvällen......
 
Här hade han "laddat".......
 
....för ännu mer mos.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0