Dagens goda gärning.......

.....utfördes igår av sonen.
En arbetskamrats dator pajade i fredags, togs med till datasupporten på huvudkontoret i måndags men innehållet ansågs inte kunna räddas (av experterna). Jo för fantasisummor utan garanti på resultat, var det väl möjligt att göra ett försök sas det.
Behöver jag säga att kollegan var mer än stressad och uppgiven. Då sonen är en självlärd datanörd med evigt intresse för såna prylar/"burkar", så sa jag att kan fråga vad han tror om saken.
Kom hit med den så får jag se svarade han tisdag morgon och "leveransen" gick direkt. En timma senare hämtade jag ett USB-minne med allt som var försvunnet från skrivbordet, ej säkerhetskopierat.  
Han lyckades alltså och nästan ingen tid tog det heller.
Som tack får han en gåva, (datagrejer....hahahaa) efter eget önskemål.
Idag var det "ledig" dag och resa till sjukhuset i Göteborg för borttag av stygn m.m. Chaufför och "patient" startade från Fagersanna 06.30 och efter återbesöket träffade vi makens dotter med sambo för lunch innan vi startade hemresan igen.
Strax innan vi nådde tänkt ställe (i Alingsås) för tankning, fick jag kramp i "gas-och bromsbenet", så maken (som nu åter var tillåten att köra bil) fick ta över ratten hem.
Sonen skickade ett foto på en fruktkorg hans arbetskamrater hade varit där med, samt meddelade att det gick bra att komma och hämta citrusfrukterna. Dessa avstår han gärna.......
Hemma vid fem, ganska mör skickade jag en förfrågan om lite senare inställelse till jobbet torsdag. Det gick bra, hoppas bara nu att det går att sova lite längre då.
Inga var också väldigt snäll och fixade revbensspjäll till matlådan imorron. Nu bönder.......
Liverpool har match ikväll dessutom.....att somna till.
 
Var på jobbet i lördags och fixade lite "jul".......
 
Köpte havskatt hos fiskbilen i fredags, blev lördagmiddag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0