Hmmm....vilken dag är det?

Vaknade imorse vid femtiden. Tänkte ok en timma till att sova, innan jag måste gå upp och starta arbetsveckan. Men vänta lite nu........ är det inte söndag idag, eller??
Jodå en koll på datorn bekräftade att: Jag kunde sova så länge jag ville alltså. Vilket blev till runt tiosnåret. 
Med mackor och kaffe tillbaka till sängen och Midsomer Murders på teven, hann klockan bli halv ett innan jag tog mig i kragen och anlitade duschen.
Var en snabbis inne på loppisen här i Fagersanna igår, men hann bara köpa en skylt....med budskap till Tomten, att ha i trädgården: "Här bor bara snälla barn". 
Hann inte titta ordentligt, men det hade jag tid med idag. Så en knapp tvåhundring fattigare, men en full kasse rikare med allt möjligt kom jag hem med.
EM-handboll nästa, dillkött på spisen och middag i pausen. Sveriges damer gjorde en mycket bra match mot världsmästarna Frankrike och fick oavgjort, men har inte spelat direkt bra tidigare matcher. Så förmodligen går de nu inte vidare i turneringen. Men vi får vänta och se.....
Fick en äggvita över efter dillsåsfixandet, testade att baka maränger med den. Fyra stycken blev det och fina såg de ut efter en timma i ugnen. Men de var bara en seg massa då man skulle ta dem till kaffet.
Jaja, inget att gråta över......
Imorron får sonen en matlåda dillkött och jag detsamma till lunch. Maken får ta spagettirester från igår.
.....och imorron äääär det måndag.
 
Mer "ögongodis" än ätbart......... hahahaaa!
 
"Finns det några snälla barn......... hittade några kul grejer idag till spontana "skoj-paket".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0