"Vackert vinterväder" och budgivning......

......är väl det man kan säga händer idag. Apropå det vackra vintervädret, så är det med ironi jag benämner det så naturligtvis. Vaknade runt nio idag och tittade ut. Mer än två decimeter nysnö var inte vad jag ville se, men det var vad som bjöds.
Tröståt lite frukost och sen gick maken ut för att skotta undan eländet. Jag har bara sopat lite framför dörren och hållit mig inomhus. Ingen större energikick för min del, vinter med snö. Prognosen visar dessutom att det ska vara minusgrader inom överskådlig framtid, så eländet kommer att bestå. Plus att det är kallt!
Har även "tröststickat" en stund i fåtöljen och lagar nu, fläskstek (mini) med katrinplommon och äppelmos till middag. Mera comfort food alltså och senare blir det Liverpool mot Tottenham, vilket antingen muntrar upp eller ökar på "väder-deppet".
Under tiden har jag också koll på några auktioner hos Tradera, ropat in två och väntar på den tredje. Anledning och föremål är än så länge en hemlighet....... 
Dags att bänka sig för match på Anfield, denna gång framför teven. För nästan precis tre år sedan satt vi på plats för just mötet mellan dessa lag. Då vann Liverpool, repris idag igen, please. 
Lång näsa och koll på läget, hade väl jag. Det är inte förrän imorron eftermiddag, den matchen går av stapeln.
Får väl vänta på lotto och Mello då istället.........
 
Utsikt från sovrummet, lördagsmorgon i februari........
 
....och över sjön.
 
"Tröstätning"...frukost.
 
Det har klarnat upp lite iallafall......
 
....och maken har startat "kriget" mot snön.
 
Ny snöhög och muren med örter syns inte ens längre.
 
Fågel-"möte" vid iskanten.....
 
Mera tröstätande.........middag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0