Tarm-teve och diken.......

Blir ett litet ljug idag, därefter får vi se.
Har sen sist tillbringat helg före födelsedag i Stockholm, med hotellvistelse och fika på "Bulleboden" med dotter och två barnbarn. Fick en ny brödrost och lilla storasyster hade klätt sig fin, som prinsessa.
Jag åkte sen hem medan maken stannade för att vara barnvakt på föräldrarnas bröllopsdag. 
Startade veckan med födelsedag och arbete. Fika på eftermiddagen med ett annat födelsedagsbarn, på ett mycket märkligt etablissemang. Där bjöds på frusna smörgåsar, som vi inte behövde betala.....
Onsdag ledigt och fika med kompisen som kom hit, med en ängel till halsbandet som present. Nu har hon åter dragit söderöver för en jobbperiod.
Därefter startade matrestriktionerna inför dagens "höjdpunkt": inget med frön, inget fullkorn eller citrusfrukter. Fick hämta maken vid tåget på torsdagen, som var i tid trots vädret. 
Denna vecka var det sen dags att hämta "dricka" på Apoteket, vilken jag inte lyckades särskilt bra med att få ner den mängd av som var ordinerat. Ingen mat sen frukost igår och dåligt med sömn i flera dagar nu.
Med maken som chaufför till Falköping vid lunchtid idag, blev jag levererad till nöjet.
Mycket trevlig och bra personal gjorde saken mindre traumatisk, men de kunde ju ha visat något bättre program på monitorn än "Tarmresan". Men bara att gilla läget och en knapp timma senare blev jag bjuden på skorpa och saft.
Hemresan skulle snart vara gjord tänkte vi, med ett litet stopp på ICA för middag till mig och icetea till maken.
Men utanför Tibro var det stopp, timmerbil och personbil krockat och avstängd väg till åtta! och då var den inte ens fyra. Vi vände och tog en liten väg, vilket fler gjort (i båda riktningarna) och där fanns en bil i diket. En timmerbil utan last men med släp, hjälpte den upp och sen kunde vi mötas med bara fem centimeter tillgodo mellan bilarna.
Väldigt imponerande att se yrkeschaufförer in action. Till slut efter många fler (men inte så tighta) möten av bilar i olika storlekar, anlände vi till affären. Jag fick en Mannerströms spagetti Boulognese till middag.
Ganska trött och med lite "hodepine" sitter jag nu i min fåtölj och har dragit några varv på en av stickningarna. Har två tröjor till mig själv pågång samtidigt.........
Imorron är det fredag.
 
Avslutar med en bild på gratulationen vi i symötet hängde på vår systers dörr då hon var bortrest. Vi får återkomma........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0