Resumé.......

........över de senaste dagarna. 
Efter söndagen kom så måndagen (big surprise....) och en intensiv dag på jobbet "som bonus".
Hade under söndagskvällen ambitionen att röja lite hemma och lägga in den rena tvätten. Började med att ställa tillbaka brödrosten i hyllan, det skulle jag inte gjort. Skar mig ganska ordentligt i långfingret, så det fick bli "sjukvård" istället.
På måndag efter jobbet blev det en mellanlandning hemma, för att ta hand om det som inte blev åtgärdat på grund av skadan. Sen in till Skövde för att möta makens tåg.
Tisdagen jobbet igen och där bara att konstatera: av "anständighet och självbevarelsedrift"  erbjuda mig att göra halvdag på den "lediga onsdagen". Extra mycket att göra just nu och ville inte ha en välkomsthög av format på torsdag morgon.
Vidare i tisdags (vid tretiden) ringde min privata telefon och det Bed & breakfast jag bokat för flera månader sedan åt symötet till helgen, lät helt sonika meddela att de med omedelbar verkan lade ner verksamheten..... Nice.... not!!
Ingenstans  att bo alltså, men fick tag i ett annat ställe snabbt av en ren tillfällighet.....
Som jag misstänkte var det en hel del att ta hand om idag på jobbet och högen till imorron är nu hyfsat begränsad iallafall.
Klockan 14.00 hade jag ett telefonmöte med Försäkringskassan ang. systers assistansansökan om utökning på grund av flytten. Det tog 40 minuter och nu får vi se vad de hittar på....... följetong kanske?
Blev ingen middag förrän halv fyra, men maken hade kokat potatisen som överenskommet.
Kraschade sen ganska svettig i min fåtölj och kunde konstatera att jag lyckats pricka fem rätt på lotto, vilket gav hela 116 riksdaler.
Sveriges handbollsdamer skötte sig i Makedonien och vann stort. De är nu klara för EM i Frankrike......
Köksgardinen är på plats och snart har jag date med sängen.......hoppas det blir en bra sådan!
 
Sommargardinen..........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0