Hemkomsten.......

.....är nu också avklarad. Busvädret blev inte så illa som det förutspåddes av meteorologerna, men blåste bra gjorde det iallafall. 
Runt halv fyra klev han in genom dörren och slog sig strax ner vid sin dator.
Han hade en massa krya-på-dig-hälsningar på Facebook att tacka för och strax kunde jag läsa där att han var "återställd" och skulle komma in till "Möbelcupen" fredag kväll.
Detta föranledde en kort promenad från vardagsrummet, till makens kontor med ett påpekande om att det är ju bra att "boka taxin före" innan man säger att man kommer (då man inte får köra bil själv än.......).
Nu var det inget större problem att lösa, men.....
Idag efter sovmorgon behövde jag ta mig in till "centralorten" för arr bunkra upp förnödenheter (inklusive medicin till maken). Matlåda med kalkon levererades till sonen och samtidigt som han fixade min telefon en aning, dammsög jag lite.
Hem igen med två stora matkassar och en fin julkrans från "Blommans" att sätta på dörren. Väntade kompisen till två för en fika och annat. Hon hade med varsin räkmacka (till lunch) att bjuda oss på.
Senare dök sonen upp, han skulle kolla efter fisklina......... och kunde sen ta med sin far för avlämning vid Sporthallen.
Själv åkte jag till syauktion i Hönsa bygdegård, dit kompisen även skulle. Där var det sångstund, "predikan", bön och fika, innan auktionen ens startade. 
Vilket medförde att jag ganska snart var tvungen att lämna för hämtning av maken. Hann dock ropa in en kasse.......
Köpte med thaimat som kvällsmys, samt plockade upp maken. Nu en blandning av Idol och handboll.
Imorron får vi se vad det blir på agendan.........
 
"Knytkalas-lunch".......
 
Nya snögubben: "Grönluvan"......har hittat hem.
 
På syauktion......
 
.......inropad.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0