I goda händer......

.......hoppas jag att han är, maken. 
Igår åkte vi ner till Göteborg för att först gå till provtagningen och därefter checka in på hotell.
Maken tog bilen till macken för att åtgärda frusen spolarvätska och fylla på, men se där var det helt slut, så han fick hitta sig ett Biltema för att få det fixat.
Det var en del förberedelser han sen hade att göra innan inläggning idag för operation. En illa massa duschande, vilket jag hade i färskt minne sen i somras.
Vi passade dock på att åka ut för ett delikat meal hos Donken till kvällsmat och sen toppade vi detta med "gratis" kaffe och kaka på hotellet.
Imorse, mera dusch.......sen den korta färden till sjukhuset för avlämning. Nu är det bara att vänta på besked.
Själv tog jag mig till Donken igen o köpte frukost (eller vad vi nu ska kalla en tjock brödbit med bara en skiva ost i) tog med mig det iallafall tillsamman med kaffe och tillbringade sen en halvtimma i bilkö genom Göteborg, men landade hemma runt ett.
Ska om en stund åka till sonen och "diskutera" heminredning. Han köpte lite "nytt" på second hand under hemvägen från läkarbesöket igår. Verkade vara positiva svar han fick med sig därifrån, uppfattade jag det iallafall......så långt. Men än är det en bit kvar, medicinera blodproppen, dra ut en tand på käkkirurgen och fortsätta bygga immunförsvaret.
Påväg till posten för att hämta paket, ringde operationsläkaren och sa att det var klart och gått bra: "So far so good" som han uttryckte sig. Väntar nu på att maken själv ska vakna till och ringa........
Hos sonen en stund, där är nästan mer iordning nu än här hemma........ 
Vi tog ett träningspass fyra trappor upp till vinden och hittade en "jullåda" med bl.a. gardiner.
Maken ringde nu vid sju från uppvaket och var lite groggy, men klar i huve't sa han. Skulle höra av sig igen när han kom på avdelning. Berättade för honom att doktorn redan ringt.......
Imorron ska jag ta tag i advents-stöket och plocka fram stakarna i väntan på hemkomsten av maken. Men det skulle bli busväder........så hoppas de inte kör sjuktransport om det blir för illa.
 
Kombinerad jul-vintergardin nysydd och uppsatt i sovrummet i veckan......
 
....blev till en duk också.
 
Snart i Jonsered.......
 
....och Partille kommun påväg till Sahlgrenska.
 
Jag hemkommen igen och is börjar lägga sig i vår vik av Örlen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0