Nästa steg.......

......är nu taget mot sonens tillfrisknande. I fredags fick han komma hem från sjukhusvistelse i fyra veckor och nu ska han följa ett medicineringsschema på egen hand, samt hålla fasta mattider med ordentlig kost. Följt av återkommande kontroller och inplanerat återbesök.
I mathållningen blir undertecknad inblandad och har här fått önskemål på olika rätter i lagom portioner.
Får ta hjälp av Inga framöver med detta, men har redan startat processen.
Igår blev det riktig ugnstekt falukorv, till skillnad från den som han ansåg var "falskt marknadsförd" (vid flera tillfällen) på sjukhusets meny. Sen levererades även några frysta varianter på köttfärs.
Idag blir det kassler i ugn och foliebakad lax, dessutom ska det hämtas ett paket som jag igår glömde av i hastigheten.......
Annars har även maken återkommit från huvudstaden och bistår med andra praktiska saker, bland annat städning och återbördande av nytvättade mattor till lägenheten innan hämtningen på sjukhuset.
Vädret är ovanligt samarbetsvilligt såhär års, men som följd av den återkomna värmen har även alla storlekar av flugor vaknat igen. Så "vinägerfällan" har återuppstått på diskbänken och flugsmällan får pånytt göra tjänst.
 
Publik på läktaren.......
 
....när storebror(27) hade match förra helgen i huvudstaden.
 
Fina höstfärger och aktivitet på sjön.
 
Fint  väder även förra helgen.
 
Min nyinköpta kudde....inte för att jag behövde en, men tyckte den passade just mig.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0