Att vara positiv........

.......är inte lätt i nuläget, men det hjälper inte att ge sig hän åt det negativa heller.
Som extra krydda har nu också maken råkat ut för fler medicinska problem, men han har lättare att hålla sig på den positiva linjen trots detta, än vad undertecknad normalt brukar lyckas med.
Dock har jag i bakhuvudet en liten varningens klocka. Den klämtar regelbundet sin påminnelse om: Att inte hemfalla åt mors (....och systers) sätt att "hantera" allt som inte känns bra (hundra procent fokus på det negativa dagarna i ända). 
Första natten med frost för hösten, hade vi i morse här i Fagersanna. 
Har laddat mitt glashus med hantverk för den loppispromenad som några av grannarna utmed gatan också deltar i tillsammans med "stora" loppisen. Vi tänkte passa på då det är Möbeldagar i Tibro denna helg, men folk har tydligen alldeles för mycket att kolla på ändå så ingen rusning om vi säger så. Snarare tvärtom........
Nu ska vi strax hälsa på sonen på sjukhuset. Han skulle få gå ut i friska luften en sväng idag (första gången på två veckor). 
Vädret var inte direkt inbjudande, men vi gick ut ändå och han orkade med en dryg halvkilometer i  blåsten. När det sen började duggregna avslutade vi promenaden.
En kortare shoppingtur till ÖB och Willys på hemvägen och nu har Liverpool precis räddat en poäng borta, mot Chelsea. 
Tvättmaskinen har varit ansträngd de senaste veckorna, (så även idag) men ikväll snurrar innehållet från vår egen tvättunna som omväxling.
Imorron ska maken på fotboll (till Götene av alla ställen...).  På hemvägen tittar han in till sonen igen. Jag stannar hemma och roar mig med hushållsgöromål och tar en tur till sjukhuset efter jobbet imorron istället.
 
Denna syn mötte mig i morse......
 
......men ännu blommar det i trädgården.....
 
....lite varstans.
 
Här lite tröjor och annat "på vädring"......
 
....inklusive morfar......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0