Lite körigt........

......kan man definitivt säga att det är just nu. Maken fick akut köra in sonen till sjukhuset idag och han fick ligga kvar den här gången. Satt ju på akuten för en månad sen med en då lika dålig son, som idag.
Idag blev han direktremmitterad då han bara skulle ta mer prover på sin vårdcentral. För att slippa åka ambulans körde hans far in honom. Mådde lite bättre nu ikväll, men ska genomgå fler tester imorron.......
På jobbet är det kaos, två kommuners fakturor har sänts ut samtidigt till alla kunder och vi får ta hand om alla samtal, fastän vi inte alls kan något angående den ena kommunens avgiftssystem. Telefonkö hela tiden och min nya kollega har dessutom dragits med tandvärk i flera veckor, så idag stod hon inte ut längre utan ringde och fick en akuttid. 
Får höra imorron hur det gick.
I en kommun fick vi en arbetsskada förra veckan, så det saknas chaufför några veckor. Idag fick driftsansvarig ta med en chaufför och agera springpojk åt honom i två dagar för att täcka upp.
Sen gick en annan bil sönder på turen och behövde in på verkstad. Reservbilen redan upptagen......
Liiiiite tungt just nu........
Planerad semester nästa vecka för både mig och han som får avsluta veckan som springpojk. Skönt för oss, men synd om de som blir kvar i eländet. Men det kanske lugnar ner sig.......... (hahahaa, nu var jag nästan rolig) hoppas så iallafall för kvarvarande kollegan och chefens skull (som i två dagar är på budgetmöte på huvudkontoret).
Vågar inte ens tänka på vad som händer mer imorron.
 
Lite uppmuntran........
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0