Roadtrip........

........kan man väl nästan kalla gårdagens tur och returresa till Göteborg. 
Hämtade upp kompisen som var  snäll och följde med som sällskap då det var dags att "avsluta" bekantskapen med Carlanderska. 
Det regnade heeeeela tiden, så bilfärd var iallafall torrt. Vid ankomst hittades genast en parkeringsplats, vilket maken vid de tidigare besöken haft svårigheter med (men man ska väl ha tur nån gång kanske).
Var i god tid och parkerade oss själva i väntrummet. Började där prata med patienten som skulle in före mig och då visade det sig att vederbörande åkt ännu längre än oss (från Undenäs) och hade släkt boende i Fagersanna.....
Längre än så kom vi inte för doktorn var i tid och även så när det var min egen tur. Trots "bara" 20 minuter till förfogande kändes besöket bra, lugnt och avstressande och allt var som det skulle, enligt doktorn.
Det som behövde ventileras hanns med och slutligen, (som avsked) fick han veta hur nöjd jag kände mig över både bemötande och behandling. 
Kompisen hade packat med sig virkningen och gjorde några varv under tiden. Sen kunde vi hitta på vad vi ville resten av dagen, men båda kände att det räckte med att ta sig ur storsta'n och hitta ett lugnt matställe för sen lunch. 
Då ingen av oss var sugen på "Donken-food",  blev det dagens på Rasta utanför Vårgårda.
Sen hade vi lite fika kvar från ditresan, som slank ner på Tibros rastplats innan vi skildes åt efter en lång dag med ösregn och fem timmar i bilen. Tack för sällskapet!
Landade i min fåtölj och satt där sen ett bra tag, innan sängen ropade på sällskap.
Idag är en annan dag och den börjar med frukost på loppisen tillsammans med en granne.
Vi har ett projekt att diskutera med stor-loppisen........
Därefter en snabbis till Tibro och sen lite potatismos med musselstuvning till lunch. Match 13.30 Liverpool vann borta över Leicester och så ringde det på dörren. Där stod fd. postkollegan/resekamraten, som åter var ute på cykel från Tibro. Blev ett glas cider på altanen och lite prat.
Tvättmaskin och diskmaskin har jobbat klart, jag röjde lite i min andra garderob och nu blir det nog en kycklingfilé med pommes till kvällsmat. Får se vad det finns att se på burken till det.......
 
Såhär såg frukosten ut då jag låg kvar efter operationen i midsomras.....
 
....och här är tisdagens fika på lokal....ambrosiakaka.
 
"Polar'n" jobbar lite......
 
......och plommonen mognar.
 
Första skörden av druvor intagen......
 
"När katten är borta"....serveras musslor.
 
"Dubbelt så vackert".......
 
Middag......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0