Snacka om arrogans......

.......kan man göra då man lägger en order i ett mail och begär att snabbt få en bekräftelse......men inget händer på hela dagen.
Ringde då firman och fick prata med den jag faktiskt kommer ihåg som väldigt arrogant och otrevlig, redan förra året......
"Nä vi säljer inte dessa batterier längre och jag har inte läst ditt mail........"
Sen fick jag ett annat firmaförslag, (som inte heller sålde dessa batterier till andra än återförsäljare) men fick en tredje part att kontakta.
Där var det å andra sidan en mycket trevlig och serviceminded kille som hjälpte till med ordern och att kolla så det blev rätt sort. 
Varför detta dilemma då? Jo headsetets batteri dog mitt i telefonsamtalen hela tiden idag och då ringde det givetvis MYCKET också. Får väl vara glad för att det under datahaveriet igår var relativt lugnt......
Nu hoppas jag att det hinner ladda ordentligt åt kollegan som jobbar imorron då jag är ledig. Nytt batteri skulle anlända torsdag.....
Som extra bonus kom sen ett meddelande/"påminnelse" angående ett besök hos syster, som F-kassan beställt (av tredje part) för beslutet som ska tas om assistansen. Bara den lilla detaljen att jag (som god man) inte informerats alls om att denna bokning var gjord, den här gången.
Ja vad säger man........som tur var hade detta förmedlats till arbetande/berörd assistent. Så "ingen ko på isen" den här gången.
Lite sliten i "pallet" sitter jag nu vid damfotboll på teve och ser fram emot "ledig dag" imorron. 
Men får väl antagligen åka en tur till Hjo, för att informera mig om mötet.
Som avslutning på dagens "ljug" några fler av makens barnbarnsbilder:
 
Gunga......
 
....kana.....
 
....och cykla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0