Fan-tastiskt.......

.....kan man säga, då man fått en fläkt(fan...) till rummet i London på femte våning med varmt ute.
För övrigt behöver jag inte överhuvudtaget knappt ens röra på mig förrän svetten rinner i ansikte och nacke. Allvarligt så tror jag faktiskt artt jag är allergisk mot värme.
Igår var en strapatsrik dag. Efter att i torsdags åkt upp till Arlanda för övernattning inför Londonresa fredag, tog vi tidig förmiddag transferbussen från hotellet och hämtade upp barnbarnet från Arlanda Express, som modern satt honom på (innan hon drog till jobbet).
Gick bra, sen följde (för mig) en svettig "promenad" på Arlanda innan flyget gick. Landade något sent på Heathrow och där följde ytterligare en svettig rundvandring. Först en timmas kö till passkontroll och där var tjänstekvinnan inte helt nöjd, då vi borde haft en skriftlig tillåtelse från barnets föräld-er/rar att vi hade lov att ta det med på resa.
Nåväl vi "charmade" oss ur det hela genom att prata om fotbollen vi skulle på....samma som storebror redan gjort och då barnet kunde säga vad morfar hette i förnamn, slapp vi slutligen igenom.
Dags för nästa "svett-maraton" till expresståget. En kvarts vila där innan en kortare promenad till hotellet från Paddington station. .
Efter installation på rummet gick vi ut i kvarteret och åt god mat på Oliver's steakhouse.
Helt slut var vi (jag mer än de andra) och med lite dricka lämnades jag i sängen, medan de andra två vandrade lite i omgivningen och köpte mer dricka samt snacks.
Idag lördag, fick morfar och barnbarnet ta sightseeing-bussen själva efter att jag "vinkat" av dem. Haltade därefter mödosamt tillbaka till hotellet och engelska deckare på ITV3.
Sen lunch framåt halv två på KFC (premiär för alla) då jag mötte upp fortfarande i "rinnande" format.
Hann iallafall gå till stationen och reka var "the sausage roll" ska inhandlas till kvällen och köpa ett billigt halsband eftersom jag glömde grannlåten hemma......(medan jag väntade på deras buss).
Rekreation och laddning av "gadgets" till fläktens blås en stund, sen får vi se vad/om vi gör nå't mer idag.
Morfar och Joel tog bussen till en klädaffär för att leta efter shorts. Men säsongen var slut sa de i flera affärer så de var bortplockade. Hmmm..... ca 28 grader ute......
Jag haltade ner till Pasty shopen och fick mig en roll.
En t-shirt var allt de hittade i klädväg och en portion riktig fish n' chips delade vi på tre....det var lagom. Nu får vi se om diklofenak hjälper på knät annars vet jag inte hur det ska gå.....
 
Om det är en korkek vet jag inte, men Ferdinand ligger fortfarande där...utanför hotellet vid Arlanda.
 
Bredvid växte det "ogräs".....
 
Flygplansfika.....istället för sandwisch med linfrön.
 
Fundersam flygare......
 
Inflygning till London...
 
God mat nära hotellet.
 
Utsikt från femte våning......
 
English breakfast.....Joel style.
 
Påväg on board......
 
Nu bär det iväg.....
 
Här bor vi .........
 
Busstät stad, de söker chaufförer......
 
Min sausage roll..........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0