"Övergiven" igen.......

........ nej men ensam hemma ett tag, då maken tog tåget till huvudstadens blueskvarter tidigt i morse.
Han skulle visst besöka Kungliga biblioteket också i idrottshistoriesyfte, men det går ju att kombinera.
Dagtid riva i arkiv och kvällstid musikhak.
Vi var på "utflykt" till Skövde igår....på tu man hand. Huvudsyftet var dock att lämna min bil på sin första service och slå ihjäl några timmar med lånebil under tiden.
Vi började med lunch, men förstahandsvalet av matställe hade slut på dagens aviserade meny så vi fortsatte till stället där det serverades vad maken helst ville ha: Biff á la Lindström. Jag fick ta kycklingfilé som "reservföda". Var väl ok men.......
Sen skulle han göra slut på presentkorten från Fagersanna IF, som stått på spisfläkten i åratal. Han skulle skaffa ett par skor, hittade svarta gympadojor och expediten tyckte även hon att han behövde nya.....
Nästa, grillkol och lite annat på ÖB. Tid kvar, då fick det bli Blomsterlandet för nå't att snygga till med ute därhemma. 
Bilen klar, hämta den och betala sex lax för service, är det dyrt eller är det dyrt......
Hemåt i ösregn, men fick vända vid Igelstorp då det ej gick att accelerera! Tillbaka och hejda verkstadspersonalen innan de stängde. Var visst bara! nå't de slarvat med att dra åt...... inte ok tyckte jag, men nu funkar den som vanligt igen.
Roat mig idag med dryg halvdag jobb, kollat blodtryck (godkänd) och tagit prov (sänka, resultat imorron).
 
Hittade mors&fars fotoalbum i glashuset. Där fanns ett kort av "Dammen" fyrtioårspresenten från föräldrarna som farbror målat, men tyvärr förolyckad i branden 1997.
 
Snart ska de få sina nya hem i trädgården......men öser ner just nu.
 
Kvällsmat inköpt på hemvägen, hos bagar'n.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0