Doften sprider sig.......

......i huset, kokoskakorna står klara på spisen.
Sveriges damer vann en storseger över Tyskland, redan klockan halv sju i morse. Samtal med servicetekniker angående värmepannan avklarad och med telefonguidning i ett fortfarande mörkt förråd är nu pannan igång igen.
Blev inte direkt nöjd igår då jag fick för mig att leta efter gran-utomhusbelysningen i förrådet. För det första var det beckmörkt då lampan ej funkade, sen belamrad oordning att potentiellt snubbla över och displayen på pannan stod dessutom och larm-blinkade.
Naturligtvis är maken bortrest "som vanligt" när pannan krånglar, men gissa vem som har städplikt därute såfort hen kommer hem........
Frukost avklarad, toaletten städad, kakor bakade, sjukgymnastiken gjord, osv. men klockan är inte mer än tio på dan.
Nu Luciatåg på teve och tanken går till familjen som flyttade hem igår (efter totalrenovering av lägenheten). Såg alla flyttlådsstaplar som minstingen sprang runtomkring, filmat av maken. Mitt i alltihop satt de sen och åt pizza till kvällsmat.
Ska strax ta en dusch och sen åka till centralorten, för att lämna in/skänka julklappar på Inredia (till Equmeniakyrkans julfest).  Samt inhandla marsipantomtar till jultårtan.
Sista julklappen fixad, så även nubben till sillen och "skumpan" till nyår, samt bilen påfylld med bränsle.
Middag gjord på rester som räcker även imoron.
För övrigt är det bara att konstatera efter knäbesöket i Jönköping, att han nog hade rätt. Jag verkade inte helt mogen att ta mig an operation/rehabilitering riktigt än. Vissa medicinska detaljer behöver ses över/tas i beaktande och grunden för lyckat slutresultat behöver hjälpas på traven i förväg, så att säga.
Just nu har jag dessutom fokus på axeln........ 
Beslutet är mitt och bara mitt poängterade han, eftersom rehab-tiden är minimum tre månader oftast upp till ett halvår och det är ett stort ingrepp utan återvändo.......
Absolut inget bråskande heller och betänketid finns till början av maj och kan säkerligen förlängas....
Lika rörigt i mitt huvud som i Stockholm med dotterns flyttkaos.....(kanske t.o.m. än värre ställt hos just undertecknad).
Till fredagsmys har jag köpt mig en bit räksmörgåstårta hos bagar'n, ......tillsammans med tårt-tomtarna för senare bruk.
 
Det kom ett brev i postlådan, från Ia igår........
 
Morgonens bak......
 
Lite extra julmattor på plats nu också....
 
Passade på att plåta fina dekorationer, nere på Inredia.....
 
....och den berömda trappan (där ovanför på väggen finns fortfarande morfar på foto).
 
Trackback
RSS 2.0