Pizza.......

.....till middag för min del under lördagen, inköpt på hemvägen från shoppingrundan på second hand och ICA. Maken hade ätit upp falukorvsresterna från fredagen, men tog en bit pizza ändå, innan han drog till blues-jamet.
Söndag morgon blev det påfyllning på loppisbordet, innan frukost.
 Lite mer experimenterande på bakfronten har jag också ägnat mig åt, förutom att jag sett två ytterligare Liverpool-matcher fram tills nu. Båda med vinst för rätt lag (såklart).....
Maken bekantade sig pånytt  i förmiddags med dammsugaren och jag lyckades hitta nå't ätbart i frysen att steka på, till middag.
Sen ville maken skicka bud med mig för att köpa mera osötad saft, men då blev han istället rekryterad till bärhjälp och fick följa med till butiken.
Han brukar använda självscanningen, så ock idag. Men varje gång jag är med verkar det vara kontroll vid utgången. Fick dock godkänt även denna gång.
Har tillagat flera portioner lever idag, som jag garanterat får äta upp själv framöver. Två av dem bor i frysen och en portion blir matlåda på torsdag, då jag lovat jobba.
Imorron blir det resa till Jönköping för undersökning av mitt knä, som ska opereras framöver.
På torsdag "flyr"maken långt ifrån leverluncherna,..... till Stockholm och flyttkaos. Dotter med familj ska flytta åter till den nyrenoverade lägenheten de varit evakuerade ifrån snart ett år nu.
Själv ska jag bara vara....här hemma. Fika med kompis lördag, fotboll på teve, handboll och bara titta på alla julklappar som nu är färdigköpta för det här året. 
Och visst ja....... fortsätta sjukgymnastikrörelserna för axeln varje dag.
 
Ljusdekoration i Tibros galleria......
 
Lördagens middag........
 
Söndagsfrukosten är serverad.......
 
Mandelbollar...... (smaskiga sa maken, så de är gömda (hahaahaaaa).... till jul.
 
....och maränger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0