Åttatusen steg på Liseberg......

....... och över sex timmar tillbringade vi i parken. Kusinerna drog runt med åkband och provade på det mesta tror jag, men Valkyrian avverkade bara den "rutinerade" göteborgaren. "Sprang på" stockholmarna då de väntade under hans åk i den. De funderade också på: Varför bygger man såna och vem vill åka, .......egentligen? 
Vi startade med en våffelfika (de som äter såna...inte jag) därefter fria aktiviteter i två timmar innan det blev tacomåltid vid fyratiden. "Tankade" sen kusinerna med glasspengar och återgick till "spelberoendet" på lyckohjul. Som tur var fanns det bankomat på området, vilken himla lycka så man kunde bränna lite pengar utan att åka karusellvarianter. Gick väl sådär.... men en mjukiskrokodil och två påsar chips blev det slutligen ändå. Maken strövade runt på egen hand han och rätt vad det var möttes vi vid en bänk att sitta en stund på. Tog en fika på Café Taube (som maken hittade efter rekognosering) medan jag satt kvar på bänken, väntande. Där blev vi sittande en rejäl stund och efter mess-kontakt med jobbande sonen (därhemma) lyckades maken också få igång sin nya telefon efter nummerflytten.
Prova att starta om den..........ja se det var precis rätt medicin, men det kunde vi gamle inte lista ut själva (hahahaaa).
Trots att det var trötta killar runt halv åtta, skulle det stannas på Donken i Alingsås. De satt och fantiserade om Mega Meal extra allt......och beställde Nuggets så det räckte även till fredagsfrukost.
Sen var det dags att förflytta oss mot Stockholm, lite barnbarnsvaktande på kvällen till de små och då var maken bara tvungen att smita på blues, till långt in på natten.
Lite dålig stämning uppstod då, varade tills frukosten på lördagsmorgonen var avklarad.......
 
I väntan på kusinen......
 
Våfflor.......
 
Farfarsbilar finns fortfarande.......
 
....men mycket nytt sen sist (ca 15 år).......
 
Tror dock inte de testade denna......
 
Flumeriden finns kvar.....
 
.....så också Balder, men till höger Valkyrian.....
 
......som delvis bjuder sånt här.....
 
Finns dock lite lugnande vatten också.
 
Här en "snällare" variant Lisebergsbanan påväg uppför berget.
 
Sten-Åke Cederhök-staty.....
 
Dagens vinst.....
 
....plus dessa.
 
Här de tre musketörerna som överlevde dagens åk.....
 
Lotta startar inte sitt förrän måndag.......
 
På hemväg....nyslaget gräs ger dimma på åkern.
.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0