Ett gigantiskt röjande.......

.......har jag startat så smått här hemma. Hela fredagen var det ett plockande i papper och prylar, men det finns många veckors fortsatt "nöje" att ta av.
Ja det är en blandad känsla, trist till viss del, men ger ändå lite tillfredsställelse att gallra bland allt som samlat sig genom åren.
Mycket loppismaterial blir det, så har ställt mig i kö för ett bord härnere lokalt.......
I torsdags var det ett nytt besök hos tandläkaren för att diskutera käkproblemet. Detta slutade med en remiss till specialist, för han hade inte sett den här typen av skada förut. Vi får väl se så småningom, om även det här är ett hopplöst fall.
Maken åkte till Skövde för att hjälpa till med bluesjam och lyssna antar jag. Skulle ta med thaimat hem efter att det slutat.
Själv tog jag en promenad till (och på) loppisen, vilket alltid resulterar i att något nygammalt följer med hem. Idag dock endast i "presentform".....
Där träffade jag även grannen och vi tog en fika med prat och efter det stötte jag på kusinen som förra gången var fikakompis. Då satt vi och tjatade "till the bitter end" och orsakade nästan "övertid" för den ideellt arbetande personalen.
Idag var jag dock därifrån med marginal och har nu ätit lite rester i väntan på thaimaten.
Solen skiner faktiskt just nu ute och på tv kan man se skidor.
Imorron spelar Liverpool i engelska ligan och strax ska jag ta ett tag i hyllor och lådor igen.........
 
"Rester" blev till en mormorklassiker.
 
Brev om första pensionsutbetalningen låg i lådan igår.......
 
Ett fynd sen förut hänger i köksfönstret.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0