Hundhotellet......

...... "in the middle of nowhere", fick besök igår av tre tvåbenta tanter. Vid ankomst kan lugnt sägas att vi blev tämligen utskällda, av tre mindre varianter och en boxer.
Men därefter kom husets hund med matte och mötte oss på förstukvisten, de skällde inte på oss. Istället bjöds vi tvåbenta på en delikat pastarätt, följd av en kortare promenad i skogen till ägornas damm. Som sällskap fick även boxern följa med och han skuttade glatt runt våra ben.
Denna tant fick dock avbryta den redan korta promenixen i "förtid", då artrosknät visade sig vara extra opåitligt i sån terräng.
Gick istället tillbaka in, till husets hund och småpratade lite med honom, men han tittade mest bara undrande på mig.  
Strax återkom flanerarna och värdinnan serverade kaffe. När skymningen sänkte sig startade vi så återfärden. I än mer sakta mak, för att undvika de skogsvägsstenar vi lite bryskt blev bekanta med på ditresan.
Maken var redan hemkommen, då jag anlände runt elva.
Men hade ju "sovmorron" idag, pensionär som jag är. Så spela roll att det blev än senare innan jag till slut hittade min säng.
Idag har det inte hänt så mycket: lite matlagning, fikat på verandan, kollat teve, samt flyttat några tavlor på väggen och nu är det Eurovision.
Imorron ska jag faktiskt jobba lite igen, men bara halvdag....den senare delen.
 
"Husets hund".......
 
"Hotellgäster"......
 
.....några till.
 
Finns även en huskatt, men han var inte särskilt social denna kväll.
 
Torsdagens middag......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0