"Odjuret"......

.....som klipper vår gräsmatta, även kallad "Polarn", skymtar förbi i ögonvrån flera gånger varje runda den gör och jag hajar till vareviga gång och tror det är nå't annat.....
Och "odjuret" i mig vaknade till igår kväll då jag (äntligen) fick svar från en säljare på Tradera, som reagerat först då jag lagt negativt omdöme (inte på det mail jag sände för två dagar sedan med klagomål). De hade nu lagt ett negativt omdöme på mig som motåtgärd och var intresserade av att vi ömsesidigt skulle ta bort dessa.
Jag kontrade med att de kunde ju svara på mail man sänder, samt förklara hur de efter betalning av vara byter foto i annonsen och sen sänder en annan vara, med över tio veckors leveranstid när de lovar 2-5 veckor. Sen att de inte klart skriver ut att posten tar en expeditionsavgift på 75 kronor även om momsen bara är två kronor, utan bara nämner att det kan bli extra avgifter vid leverans.
De tyckte inte att de behövde bevisa något, utan borde räcka med 45:- som good-will!!!
Jag svarade att de kunde stoppa upp det nånstans......nej inte riktigt, men att pengarna i sammanhanget inte längre var intressant. Utan nu var det en ren principfråga och jag anmälde dem genast till Tradera för en granskning, via chatten och blev lovad att de skulle ta tag i ärendet, så uppskärpning kan ske framöver. Fyndgrossisten hette säljaren och kan även nämna att måååånga fler än jag har lagt negativa omdömen på dem. Jag blev "one too many" för dem, hoppas jag nu på.
Var en tur ner till loppisen, kunde konstatera att några saker försvunnit från bordet och en bok köpte en tysk medan jag stod där och lade dit några till saker. "Vielen dank" sa jag.......
Min "gamla" bärbara dator bråkade med mig vid hemkomst, har anmält hjälpbehov av sonen, men ej fått svar än.
Så nu får vi hoppas att det som finns i den gamla går att rädda (foton &filmer), samt att jag får "full fart" på MINI som den nyare mindre är döpt till (av sonen). Behövs lite installationer m.m. (tror jag...)
Teknikens under är inget jag behärskar ska villigt erkännas, då är det bra med en expert i familjen.
 
Köpte "nya" småkakor på ICA igår, men vart lite besviken på smaken.....
 
Detta är inte en liggande Rosa Panter på chockrosa bakgrund, eller??
 
Lördagens middag.
 
En annan favoritblomma, som nu har säsong i trädgården
 
Fika på verandan med färska bullar från loppisen.....
 
Rabarberna trivs och blommar......
 
.......så börjar också syrenerna slå ut och dofta.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0