Knä och brandvarnare.

I tisdags damp det ned ett brev att jag är ANMÄLD till knäledsbyte på höger knä, efter att överläkaren studerat min egenremiss. Kallelse till förberedande röntgen och EKG ska komma separat.
Men när stod det inget om.......
Skulle också ringa vårdcentralen för en allmän hälsokontroll inför ingreppet, men de tyckte det var bättra jag återkom med begäran om det när operationstiden är fastställd. Ok, sa jag hur är det med axelröntgen då? Fick en tid om två veckor för en cortisonspruta.......
Förmiddagen var det som sagt möte i Hjo och maken var sen med min bil för vinterrustning och tankning. På hemväg därifrån hämtade han lunchmat på Millners.
Kvällstid symötesfika i Skövde, så onsdagen gjorde jag inte så mycket mer än färdigställde en julklappströja och stickade dockkläder till framåt tvåtiden (torsdag morgon). 
Idag rejäl sovmorron och order til maken att fixa middagen......steka pannkakor och värma ärtsoppa.
Han passade då samtidigt på att testa brandvarnaren.....och den fungerade!! 
Var ett tag sedan nu som vi pratade med Sectors telefonjour, men snabba är de med att ringa. Hinner inte gå ens en halvminut efter att sirenen startat här hemma.
Utanför vid lunchtid var det en grävare här och förberedde sträckan mellan våra plattor och vägen, för asfaltering. Blir i nästa vecka tydligen.
Själv satt jag och broderade och har så gjort hela eftermiddagen.........
.....och såklart vann Liverpool sin match i tisdags.
 
Gårdagens kvällsmat........
 
Julklapp......till vem (hahahhaaa)...?
 
Ordentlig frukost idag......
 
Bildbevis på markarbetet.....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0