Sonen på middag........

.......var det idag. Han bjöds på kassler med ananas, purjolök, champinjoner och gräddchilisås under ett osttäcke, med ris till.
Men innan vi kom så långt på dagen hade jag hunnit med att ta en tur till loppisbordet för lite ordningsplockande och lägga dit några nya föremål.
Hur gick det då med insomnandet, som jag trodde skulle infalla tidigt under gårdagen. Men inte, jag höll mig vaken till en bit efter två och sysselsatte mig dessutom med att virka en bläckfisk.
Fick en beställning från min annons på en Facebooksida och trots att jag redan har många ex, fanns inte "rätt färg". Lovade då att virka en ny........
Såg alltså HELA Liverpools vinstmatch och vaknade trots detta i god tid för besöket på loppisen.
Bläckfisken slutfördes under dagen och lades på brevlåda för färd till Skara. Betalningen redan anlänt..... swish är "bra skit".
Till middagen blev det utbyte av bristande kuskaper/vilja/snabbhet hos tekniska supporten på våra respektive arbetsplatser (på förekommen anledning). Ibland undrar man om dessa lever i ett parallellt universum, som tror att all verksamhet kan sättas på "hold" tills de fixat problemen.
Mina stackars kollegor går nu in på vecka två! med eländet som uppstod FÖRRA fredagen och förvärras varje gång de försöker göra  en omstart...... 
Vi pratade även om hans semester-resa, sen vid hemfärd hade han två doggybags med sig av ovanstående meny....
Maken och jag har ätit pil-pil ikväll, men jag är väl inte lika stort fan av rätten och inte smakar det som på plats i Spanien säger han, men ganska ok iallafall.
Men imorron blir det vanlig hemgjord räksallad av resterande innehållet i räk-burken.......tycker jag är godare.
Hittade en halvfärdig bläckfisk till när den andra färdigställdes, så nu är även den klar.
Imorron INGEN tid att passa......men tisdag är det APT hos syster, som jag ska delta i. 
 
Under tillverkning.........
 
En av sonens favoriträtter......
 
Makens pil-pil-portion.....
 
Här är den som fick stanna kvar hemmave´ när den vart klar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0