Man får inte ha bråttom........

.....om man ska på röntgen-drop-in, visade det sig i torsdags. Kom till Falköping strax före elva och blev upplyst i receptionen att det var lång kö och att komma in före lunch-stängningen var inte att tänka på, ville jag ta nummerlappen och återkomma efter?
Ja det ville jag då, för kunde åka och fika hos kompisen en stund och slå ihjäl en dryg timma.
Återkom kvart i ett och fick sitta tills strax före tre ändå, innan vänster axel blev fotad (bara den som var anmäld..... jaja den är ju klart värst... men suck).
Hem och stoppa i mig lite mat....äntligen.
Fredag och påfyllning i kassan och så var det helg igen. Maken beslutade sig för att åka på kvalfotboll i Vara (Fagersanna IF) under lördagen och därifrån vidare till Trollhättan på (just det) blues.
Jag drog till Hem&Hobby i Hjo istället, vilket många fler än jag kommit på att göra........
Var först en tur till loppisbordet på morgonen och plockade iordning.
Söndag extra timma att sova och sen kom bonusdottern för en shoppingtrip till vår loppis och bl.a. hämta hem platåskor från mitt bord (hon ska på sjuttiotalsfest framöver...)
Sen var det åter dags för Liverpool att sätta (barnbarnens) Tottenham på plats. De vann på hemmaplan med 2-1 efter en underhållande match. 
Två stora fyllda kassar med inslagna julklappar, står numera på parad i vardagsrummet och flera internetköp är på g. Joråsåatt........man ska börja i tid.
 
Svängdörrsdekoration i Falköping.......
 
De svarta fick följa med till Hörnebo......
 
Hittade en stuvbit, donerad att göra nå't av till sjuttiotalsfesten.....
 
Hemgjord vegetarisk soppa till måndagslunch.......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0