Pensionärslunch......

....med en massa fd. postanställda. Det var första gången jag hängde med maken till Hjo för att äta och träffa gamla kollegor.
Och det har redan blivit onsdag och just nu dras lottoraderna, vad tror vi....?
Trodde det kanske var öppet på loppisarna i Hjo, men se det var det inte så ingen shopping idag. Maken tog egen bil, för han skulle fortsätta till bluesföreningsmöte i Tidaholm.
Själv drog jag hem till spisen och övertalade Inga att göra en laddning "mormors"biffar att ta med till Västmanland på lördag. Då ska vi åka till dotterns fritidshus över dagen, för att "inspektera" de senaste byggtillskotten......
Sen av bara farten blev det matlådor till mig och maken imorron. Extra mycket broccoli "på begäran", till köttet och den stekta potatisen.
Var inne kort på jobbet innan lunchen idag, för att uppdatera mig på teknik-kaoset som fortfarande inte är löst. Ska nämligen vikariera två dagar nu och roligt lär det inte bli.
När det görs uppdateringar, inbillar man sig ju att det ska bli till det bättre. Men den senaste "justeringen" har landat så illa att det påverkar allt: Telefon, register, skrivare.......inget fungerar som det ska. Hotade med att "jag tar med mig stickningen...."  för har de inte fått ordning på det sen i fredags, är det väl "fat chance"  att jag ska bli besparad eländet.
Får ladda med fotboll ikväll: Liverpool såklart och lite bönder kanske.......
PS. Näää inga lottovinster idag heller.....
 
Ett berg med biffar........
 
Torsdagsmenyn i matlåda.....
 
Julklappar klara.....so far.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0