Polisjakt......

.....som "underhållning" vid lunch nere på stranden. Plötsligt kom flera gatuförsäljare med sina lakan fulla av grejer rusande och tappade både det ena och det andra där på stranden. Efter kom två konstaplar Policia Local i full galopp......
Nu fick de inte tag i försäljarna, men förrådet i säckar med varor som stod bakom en palm beslagtogs och alla saker de tappat i flykten.
Därefter kom en "spontanmusikant" med förstärkare och saxofon i handen. Han tyckte det var en bra idé att "underhålla" restaurangens lunchande gäster. Jag hade en avvikande uppfattning om detta.
Vi skulle ha bestigit San Cristobal-klippan också, men efter hälften av trapporna (avstod de brantaste och väntade kvar på låglänt terräng) i Fågelparken, förklarade mitt "kära" knä att det var en otänkbar aktivitet.
Rumhäng för mig och havsbad, samt simning i poolen för bonusdottern blev det istället. Nu ska vi åka en sväng till grannbyn och hitta ett fik.
Det var inte helt lätt, inget som föll i smaken så vi återvände till balkongen och tog en fralla.
Planen är nu att dricka "riktigt kaffe" (ej frysvarianten) och titta på folk i restaurangen om en stund. Det hade visst kommit ett lass  "nya" svenskar idag.......
 
Fästningen ovanför Fågelparken......
 
Bergsvy åt andra hållet.......
 
Tvättdag i grannfastigheten....
 
Hen ville bara prata med oss, hela tiden.......
 
Flera färgvarianter på en pinne......
 
Solande lemurer......
 
......och bråkande surukater.
 
Lunchen idag.........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0