Torsdag........

.......heldag på jobbet ensam i lokalen, då kollegan var ute och transporterade "små svarta tunnor" för sista gången den här säsongen.
På hemväg blev det inköp av bröd hos bagaren, som hon skar i skivor åt mig i maskin. (Denna möjlighet fanns redan för fyrtio år sedan i "Boulangeriet" i Frankrike, Coupé? frågade expediten och lade limpan i maskinen....) Nu har tjänsten alltså kommit till Skaraborg också.
Förutom bröd blev det två mini-biskvier, varav den ena slank ner samma kväll efter en smörgås.
Fredag dags att ta en tur till Skövde och där bland annat investera i en ny resväska (modell stor) färg grön blev det (till extrapris).
Och för att finansiera den bestämde jag mig för att jobba några timmar på hemvägen. Det fanns nämligen behov....om jag ville.
Med hem blev det en pizza, då lunchen bara bestod av "en kokt med bröd" och till efterrätt fanns ju en mini-biskvi kvar att ta till kaffet.
Lördag hade jag tänkt besöka second hand och handla mat därefter. Blev bara mat då det på grund av Möbeldagarna och nyöppning av Rixners i samma byggnad, var totalt trafikkaos och ingenstans fanns att parkera. 
Till middag passade jag på att göra mig gulasch.....då "katten" är borta.
Liverpool lyckades ta en ny seger och nu är det redan kväll.......en bit pizza finns kvar och en bit nyinköpt bit västerbottenpaj får bli lördagsgodis, med vindruvor som avslutning -och kaffe.
Imorron loppis på hemmaplan, med tillfällig klädrea på besök av en Tibro-butik.........
Och på andra sidan Atlanten sitter semesterfirarna hos barberaren, -vid Lake Tahoe.
 
Torsdagsfika...... likaså fredag.
 
Nya resväskan.....
 
Första frosten för i höst.....
 
Gulasch med potatis & ättiksgurka.....räcker även söndag, då med ris tror jag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0