Nu så.......

....har jag testat dammvippan och den verkar helt ok, så nu är den svarta hyllan dammad. Redigt värre......
Blev en shoppingtur till Hjo och dillkött två dagar på raken till middag. Mums!
En fikasittning på altanen med kompisen lördag eftermiddag och Liverpoolmatch (vinst) på söndag, samt lite loppisbesök såklart.
Måndag hämta maken vid tåget från Stockholmsutflykten och före det en mini-shopping på Esplanaden. 
Tisdag var det makens tur att agera taxi till tåget, men nu var det sonen med kompis som skulle till Stockholm, för vidare resa till Los Angeles.
Själv hade jag date med ortopedspecialist för axeln. Den ska röntgas och sen blir det troligen en cortisonspruta för att "få igång" rörligheten igen.
Maken fortsatte till Hjo för lunch med brevbärarpensionärer. Jag gjorde makaroner med bacon/purjo-sås till mig och har nu även matlåda till torsdagens jobbardag.
Dags att åka till Esplanaden igen med symötet för fikaträff (denna gång som passagerare). Jorå lite shopping blev det allt också.....
Onsdag....fika igen med bonusdottern i Tibro och mycket broccoli till middagen därföre, på inrådan av makens doktor. Han får även broccoli-soppa till lunch torsdag.......
Har nu lyckats starta ett Instagramkonto, så jag kan följa amerikaresenärernas resa på nära håll. De ligger nio timmar efter oss i tid och åker runt i en vit Mustang. Precis sett film på deras hotellrum och de har just ätit frukost.
För egen del dags att uppsöka sängen snart, inför morgondagens jobb.
 
Blomsterprakt inköpt på Fagersannaloppisen.....
 
Laddat för match....söndag.
 
Måndag morgon.....
 
Makens ankomst......
 
Höstdekorationer i Tibro centrum......
 
En av kompisarnas fikaval.......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0