"Distans"besök.....

......hade jag av en kompis igår eftermiddag. Då är det idealiskt att ha en stor veranda med utsikt, att sitta på med föreskrivet avstånd.
Hon hade med sig hemlagad ramslökssoppa, som vi åt till kvällsmat senare. Tack! Ramslöken var också alldeles egenhändigt plockad.........
Framåt kvällen ökade avbrotten i bredbandsuppkopplingen och slutligen "ballade det ur" fullständigt.
Otaliga försök att starta om med sonen i telefonen som support, lyckades såpass att teven kom igång igen, men inte wifin. Så det var väl tur att jag ljög ihop mitt blogg-inlägg så tidigt på da'n.
 Maken ställde då frågan till sonen om han kunde titta ut idag och fixa det åt oss. Vilket han (snäll som vanligt) gjorde och nu fungerar det igen.
Vi höll dock anbefallt avstånd hela tiden och han fick lite hembakt bröd och några biffar med sig som ett litet tack för hjälpen.
Dags att ta sig in till centralort Tibro, var det sen för min del och bunkra mat för ungefär en vecka framöver. Några påskliljor slank också med...... och inne på Apoteket blev jag erbjuden sprit!
Det har man ju "lagt ner" att leta efter, så blev lite paff när jag fick frågan i kassan och varför inte tänkte jag och slog till på en flaska.....  
Nyuppdaterad på läget av Folkhälsomyndigheten, är det nu dags att ta kaffe på maten, på verandan i det soliga, vindstilla och varma vädret. 
Nu är även "bollplansrundan" också gjord......
Och ikväll startar en ny Jane Austen-serie, kostymdrama av högsta kvalité hoppas jag förstås på.
 
Gårdagens middag: Kalkongryta....
 
Här pågår gediget arbete.....
 
Distanskaffe på verandan.....
 
Kvällsmatsgåva: Hemlagad ramslökssoppa....
 
Men titta!.....ett flygplan däruppe.
 
Jodå imorse var det ett förfärligt liv på måsarna nere vid "piren".
 
Middag:Kalkonschnitzel med tillbehör....
 
Det börjar röra på sig i äppelträdet.......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0