Kors i taket........

.....plötsligt imorse svarade en Costumer Service agent på chaten hos Ryanair. Jag har haft en tre/fyra chatlinor igång sen i förrgår med samma meddelande: Att jag vill ha pengarna tillbaka, inte nå't tillgodokvitto att lösa in på nästa resa inom ett år.
Barbara som hon hette, skickade min begäran vidare till rätt avdelning och nu blir det att vänta ytterligare minst en månad innan utbetalning kommer.
Skrev att jag fattade att de har mycket att göra, så var nöjd att vouchern nu var borttagen och pengar kommer.....nångång.
Hur går det då med internetuppkopplingen/bredbandsavbrotten sen i lördags? 
Den här "surkärringen" gjorde ju en officiell felanmälan igår, då inget hänt på flera dagar och "de hade inga störningar"-svaret till alla som ringde och frågade........
Nu har de iallafall satt teknikerna i arbete och har hittat nån komponent som behövde bytas. Vilket fortsatt kan ge fler avbrott under onsdagskvällen och alldeles nyss var det ett sånt.......
Mitt under lotto-dragningen - bingo!
På jobbet fanns fem timmar att fylla, men tydligen hade telefonterrorn börjat avta lagom tills jag kom, för det fanns möjlighet att ta sig an en del "detektivjobb" och att hämta posten i lådan.
Har lovat komma halvdag även imorgon.
Men förklarade att det nu är dags att hitta en mer hållbar vikariesituation, för nu är jag ju pensionär på riktigt..... och kan väl komma in nångång men bara i yttersta nödfall.
Ta nu tag i det förslag som finns på bordet.......... pronto!
Köpte lite bröd hos bagar'n på hemvägen och vi har fikat på verandan, maken och jag.
 
Narcissen blommar vidare......
 
På besök utanför jobbet......finns även nere vid sjön hemma numera.
 
Hemkomstfika.....
 
Gullvivorna har fått sällskap av förgätmigej.........

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0